اعتیاد به سفر
گوناگون

نشانه های اعتیاد به سفر و اثبات آن

۲۵ شهریور ۱۳۹۷ ۰2,157

سفر کردن در این کره خاکی با این همه شگفتی و زیبایی یکی از برترین لذت های زندگی است. اما گاهی اوقات همین سفر کردن می تواند تبدیل به عادتی همیشگی شود که کل زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد و می تواند نوعی اعتیاد تلقی شود.

در این مطلب از وبلاگ اقامت ۲۴، شما را با علائم و نشانه های اعتیاد به سفر آشنا می کنیم.

 

مقاله مرتبط : “چطور در سفر، سرحال باشیم؟

 

مقاله مرتبط : “فواید تنهایی سفر کردن

 

اعتیاد به سفر
زیاده روی در سفر کردن که نوعی اعتیاد است، می تواند برای فرد زیان بار و دردسر ساز باشد.

 

طی تحقیقات علمی که در سال های اخیر صورت گرفته، مشخص شده است که سفر کردن به مناطق مختلف جهان، ذهن را باز می کند و تاثیر مثبتی بر روی عملکرد مغز می گذارد. این تاثیرات باعث جوانی و همچنین خلاقیت بیشتر در فرد می شود، اما با این وجود زیاده روی در سفر کردن که نوعی اعتیاد است، می تواند برای فرد زیان بار و دردسر ساز باشد.

طبق نظر روانشناسان، گاهی اعتیاد فرایندی می تواند از اعتیاد شیمیایی خطرناک تر و در عین حال ترک آن نیز دشوارتر باشد.

در واقع هرگونه درگیر شدن و وابستگی به محرکی که حس خوشایند درون ما ایجاد می کند و ما را در تکرار آن ترغیب میکند، نوعی اعتیاد است.

اعتیاد به سفر با اینکه ممکن است عجیب باشد اما وجود دارد و زندگی فرد معتاد را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.

 

اعتیاد به سفر
اعتیاد به سفر با اینکه ممکن است عجیب باشد اما وجود دارد

 

در ادامه شما را با برخی از نشانه های اعتیاد به سفر آشنا خواهیم کرد.

 

علائم و نشانه های اعتیاد به سفر کدامند؟

 

۱- فرد دارای اعتیاد به سفر ، مهمترین و اصلی ترین مساله زندگی خود را سفر می داند و سفر را در راس برنامه هایش قرار می دهد. به گونه ای که زندگی اجتماعی، خانواده ، دوستان و شغل را در مجموعه مسائل فرعی به شمار می آورد که پیرامون سفر قرار می گیرند.

 

۲- چنین شخصی هیچ علاقه ای به ازدواج و تشکیل خانواده ندارد. چون ازدواج و وابستگی به فردی دیگر را نوعی مانع برای برنامه سفرهای خود می بیند، از این جهت، این اشخاص مجرد بودن را ترجیح می دهند.

افراد معتاد به سفر، آنقدر شور و اشتیاق به سفر و تجربه های جدید دارند که در حال سفر نیز، برای سفر بعدی خود برنامه ریزی می کنند.

 

اعتیاد به سفر
افراد معتاد به سفر، در حال سفر نیز، برای سفر بعدی خود برنامه ریزی می کنند.

 

۳- با وجود اینکه اکثر افراد بعد از هر سفری، چه کاری و چه تفریحی، نهایتا  شهر و منزل خود را محیطی برای آسایش و آرامش خود می دانند، فرد معتاد به سفر، هنگامی که از سفر به شهر و خانه خود باز می گردد دچار ناآرامی و اضطراب می شود.  اینگونه افراد نهایتا سه ماه می توانند در شهر خود دوام بیاورند.

 

۴- افرادی که به سفر اعتیاد دارند معمولا از شغل های کارمندی با ساعت کاری معین بیزار هستند، زیرا سفر کردن را به داشتن شغلی منظم ترجیح می دهند. همچنین این اشخاص تمام پول هایی که از کار و حرفه خود به دست می آورند را برای هزینه سفرهای خود ذخیره می کنند.

 

اعتیاد به سفر
افرادی که به سفر اعتیاد دارند معمولا از شغل های کارمندی با ساعت کاری معین بیزار هستند

 

۵- اشخاص معتاد به سفر، مدام با خواندن مقالات، کتاب ها و مجلات مربوط به جاهای مختلف دنیا، سطح اطلاعات خود را بالا برده و به روز می کنند.

۶- این افراد معمولا سبک مسافرت می کنند. حتی گاهی تنها با یه کوله پشتی سفر خود را آغاز می کنند. زیرا تمایل دارند سفری راحت و آزادانه داشته باشند.

۷- معمولا این اشخاص، روابط اجتماعی خوب و زیادی دارند و هنگام آشنایی با افراد جدید مضطرب نمی شوند بلکه تا جایی که می توانند دایره دوستان خود را افزایش می دهند.

 

۸- آنها عاشق برنامه ریزی و یا سفرهای لحظه ای و بدون برنامه با دوستان خود هستند.

 

۹- شبکه های اجتماعی فرد معتاد به سفر، پر از مطالب، عکس ها و فیلم های مربوط به سفر است.

 

اعتیاد به سفر
شبکه های اجتماعی فرد معتاد به سفر، پر از مطالب، عکس ها و فیلم های مربوط به سفر است.

 

۱۰- مانند هر نوع اعتیادی، اعتیاد به سفر نیز می تواند باعث حس پشیمانی و افسردگی در فرد شود، چراکه این احساس را به فرد می دهد که نتوانسته است وقتی برای زندگی و خانواده خود بگذارد.

ولی با همه این احوالات، این افراد همچنان از سفر کردن و ماجراجویی های جدید لذت می برند.

 

منبع : وبلاگ اقامت ۲۴

 

لطفا به این مقاله امتیاز دهید ..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×