دبی بهتره یا استانبول
استانبول - دبی

دبی بهتره یا استانبول؟ برای سفر دبی انتخاب کنیم یا استانبول؟

12 مهر 1403 ۰7,001

وقتی تصمیم نهایی را برای رفتن به سفر خارجی می‌گیریم، دو گزینه محبوب ما ایرانی‌ها استانبول و دبی هستند. شهر استانبول با جذب سالانه ۱۴ میلیون گردشگر و دبی با ۱۸ میلیون به دو مقصد جذاب بین‌المللی تبدیل شده‌اند. این دو شهر حس متفاوتی را به گردشگران القا می‌کنند. در این مقایسه جامع از مجله گردشگری اقامت ۲۴، سعی کردیم تا جنبه‌های مختلف دبی و استانبول را کنار هم بگذاریم و بگوییم که در نهایت، بهتر است به کدام یک سفر کنید و برای شما دبی بهتر است یا استانبول؟ 

فهرست این مطلب

معرفی دبی

معرفی دبی

ونیز خلیج لقبی است که به دبی داده‌اند. این شهر پرجمعیت‌ترین شهر امارات متحده عربی و پایتخت امارت دبی محسوب می‌شود. شنیدن نام دبی همیشه ما را به یاد برج‌های بلند و آسمان‌خراش‌های آن، به‌خصوص برج خلیفه، می‌اندازد.

شهر دبی در زمینه گردشگری و تجارت جهانی اهمیت بسیاری دارد و با در نظرگرفتن تمامی جنبه‌ها، از لحاظ بهترین‌بودن رتبه اول را در منطقه و رتبه ششم را در جهان به خود اختصاص داده است. همچنین، دبی با ۱۶.۸ میلیون بازدیدکننده در سال توانسته تا رتبه ۴ پربازدیدترین شهر را در دنیا به دست آورد. این شهر با وسعت ۱۶۰۰ کیلومتر مربع و جمعیت ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفری توانسته خود را به یکی از بهترین نمونه‌های پیشرفت و توسعه اقتصادی تبدیل کند.

بنر هتل های دبی بلاگ برای موبایل

معرفی استانبول

معرفی استانبول

در مرز بین آسیا و اروپا، شهر بسیار بزرگی به نام استانبول قرار دارد که به شهر روی هفت تپه معروف است. در قدیم، به این شهر بیزانتیوم و قسطنطنیه نیز می‌گفتند. پرجمعیت‌ترین شهر اروپایی با ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر شهروند، نقش پایتخت فرهنگی، تاریخی و اقتصادی کشور ترکیه را بازی می‌کند.

استانبول نسبت به دبی، شهر توریستی‌تری است، ولی هرگز از لحاظ سرمایه‌گذاری روی تکنولوژی و ساختمان به پای دبی نمی‌رسد. رتبه این شهر در بین بهترین شهرهای دنیا، نوزدهم است. بااین‌حال، جاذبه‌های طبیعی و تاریخی بیشتر باعث شده تا رتبه اول پربازدیدترین شهر دنیا با ۲۰.۲ میلیون گردشگر در سال به استانبول برسد. شهر استانبول در طول تاریخ هزار ساله خود همیشه مرکز توجهات بوده و پایتخت چندین امپراطوری قدرتمند محسوب می‌شده است.

آب و هوای دبی بهتر است یا استانبول؟

ازآنجایی‌که این دو شهر در دو جغرافیای متفاوت قرار گرفته‌اند، طبیعتا آب و هوایشان با هم فرق می‌کند. دانستن آب و ها یکی از ضروریات سفر است.

آب و هوای استانبول

استانبول از سه طرف در احاطه آب است؛ به همین خاطر، اقلیمی گاه مدیترانه‌ای، گاه اقیانوسی و گاهی مابین این دو را تجربه می‌کند. آب و هوای معتدل این شهر، در زمستان‌ها خنک، بارانی و اندکی برفی و در تابستان‌ها خشک و داغ است.

اقلیم استانبول به‌شدت از دریای مرمره در جنوب و دریای سیاه در شمال تأثیر می‌گیرد. باران عضو جدانشدنی شهر در تمام ماه‌های سال (حدود ۸۰۰ میلی‌متر) است؛ اما فقط برخی از روزها در آسمان، مه دیده می‌شود. دمای هوای استانبول به‌ندرت بالاتر از عدد ۳۳ و پایین‌تر از عدد ۶- درجه سانتی‌گراد می‌رود. باد نیز در کل سال می‌وزد.

مردم بزرگترین شهر ترکیه، اغلب در زمستان شاهد بارش بسیاری هستند. در همین حال، تابستانی خشک با رگبارهای غیرمنتظره را تجربه می‌کنند. اقلیم استانبول به خاطر تغییرات اقلیمی و پدیده جزیره گرمایی شهری، سریعا در حال تغییر است. هنگام سفر به استانبول باید لباس‌های مناسب هر فصل را بردارید.

آب و هوای دبی

آب و هوای دبی و استانبول

شهر بندری دبی در اقلیمی گرم و جغرافیایی مشابه با اکثر شهرهای حاشیه خلیج فارس قرار گرفته است. دبی‌نشینان تنها دو فصل زمستان و تابستان را در طول سال تجربه می‌کنند. میزان بارش سالیانه شهر در دهه اخیر به بیش از ۱۳۰ میلیی‌متر رسیده است.

تابستان داغ و مرطوب دبی از هفته دوم اردیبهشت آغازه شده و تا همین روزها، یعنی هفته دوم مهر، ادامه دارد. نزدیکی شهر به دریا باعث شده تا داغی هوا نسبت به دیگر شهرهای اطراف خلیج مانند ریاض و کویت، کمتر به چشم بیاید. البته همین گرما در ترکیب با رطوبت دریا، وضعیت ناخوشایندی را برای مردم و توریست‌ها رقم می‌زند.

مهرماه، زمستان را با خود به دبی می‌آورد. در این فصل که تا اواخر فروردین طول می‌کشد، خبر چندانی از طوفان‌های گسترده نیست و دمای هوا در دی‌ماه تا ۱۲ درجه سانتی‌گراد پایین می‌آید. اکثر نمایشگاه‌ها و برنامه‌های جذاب دبی در زمستان اتفاق می‌افتد. نرخ سفرها به دبی نیز در این فصل افزایش چشم‌گیری می‌یابد. برای سفر به دبی حواستان باشد که نیاز چندانی به لباس‌های گرم و زمستانی ندارید.

جاذبه های دبی قشنگ‌تره یا استانبول؟

به قدمت تاریخی دو شهر استانبول و دبی که نگاه می‌کنیم، تفاوت جاذبه‌های دیدنی دو شهر برایمان ملموس‌تر می‌شود. برای آنکه بدانید در سفرتان باید چه چیزهایی را ببینید، ادامه مطلب را بخوانید.

جاذبه‌های استانبول

استانبول برخلاف دبی از آن دسته شهرهایی است که تاریخ و قدمتش به سازه‌های جدید و مدرنیته می‌چربد. هزاران سال تمدن و طلوع و غروب حکومت‌های مختلف طوری استانبول را شکل داده که چشم هر گردشگری را خیره می‌کند.

اول بگذارید از مساجد شروع کنیم که بیشتر نمایانگر شکوه امپراطوری‌های مسلمان این منطقه بوده‌اند. مسجد ایاصوفیه با قدمت نزدیک به ۱۵۰۰ ساله خود، مهم‌ترین جاذبه دیدنی استانبول محسوب می‌شود. این مسجد در زمان باستان برای عبادت مسیحیان ساخته شد؛ سپس، به‌دست مسلمانان افتاد و رنگ‌ و بوی مسجد به خود گرفت. حالا هم محلی برای بازدید گردشگران است. مسجد آبی و مسجد سلیمانیه از دیگر مساجد مهم استانبول به شمار می‌روند.

آب انبار باسیلیکا در زیر خیابان‌های استانبول یکی از جاذبه‌های دیدنی بسیار تاریخی از زمان امپراطوری بیزانس محسوب می‌شود. کاخی به نام دولما باغچه در قرن هجدهم به‌دست سلطان عثمانی ساخته شد که از ۱۶ ساختمان مجزا تشکیل شده است. یکی دیگر از جاهای دیدنی استانبول، کاخ توپکاپی در محله قدیمی است که فراز و فرود بیش از ۳۰ پادشاه را به خود دیده و نمایانگر ترکیبی از سبک معماری اروپایی، اسلامی و عثمانی به شمار می‌رود.

اهل خرید از مغازه‌های پرخاطره و قدیمی هستید؟ بازار بزرگ استانبول اجازه می‌دهد تا در دل راهروها و گوشه‌کنار دکان‌هایش ناپدید شوید و از دیدن جواهرات، عتیقه‌جات و گلیم‌ها لذت ببرید. بازار رنگارنگ ادویه که نشان‌دهنده فرهنگ ترکیه و خاورمیانه است، می‌تواند شما را قانع کند که بیشتر از ادویه‌های مختلف در غذاهایتان بهره ببرید.

جاذبه‌های دبی

جاذبه های دیدنی دبی و استانبول

در عکس‌های هوایی گرفته‌شده از دبی کاملا معلوم است که برج‌ها جاذبه اصلی شهر به شمار می‌روند. برج خلیفه، بلندترین سازه دنیا، گل سرسبد همه بناهای دبی است و بسیاری از گردشگران را به خود جلب می‌کند. برج العرب نیز دیگر جاذبه دبی محسوب می‌شود که در میان آب‌ها خودنمایی می‌کند.

از دیگر جاهای دیدنی دبی که ارزش دیدن دارند، می‌توانیم به بازار قدیمی با تم علاءالدین، مسجدها و کاخ‌ها، صحرا و سواحل مختلف اشاره کنیم. دبی محل تلاقی فرهنگ‌های مختلف با هم است. بنابراین، بازدید از غرفه‌ کشورهای دیگر و دیدن آداب و رسومشان در Global Village نیز خالی از لطف نیست.

کمی از شهر که بیرون بزنیم، کم‌کم نگاهمان به جاذبه‌های طبیعی‌تری مانند جنگل الهیر روشن می‌شود. نزدیک به ابوظبی، دریاچه نمکی وجود دارد به نام الوثبه که توریست‌های زیادی را به خود جلب می‌کند. دریاچه‌های مصنوعی هلال ماه و عشق نیز جان می‌دهند برای گرفتن عکس‌های هوایی!

تفریحات دبی بیشتر و بهتره یا استانبول؟

بافت قدیمی‌تر استانبول باعث شده تا جنس تفریحات این شهر اندکی با دبی تفاوت داشته باشد. بااین‌حال، هر دو شهر جان می‌دهند برای گشتن و تفریح!

تفریحات دبی

غیر از برج‌گردی یا سرزدن به مکان‌های قدیمی مثل بازار و مسجد، کلی تفریح دیگر در دبی وجود دارد که زمان اقامتتان را به‌خوبی پر می‌کند. اول از همه، به سراغ تفریحات آبی می‌رویم. وقتی می‌گوییم تفریح آبی منظورمان هر نوع تفریح آبی است که فکرش را بکنید.

به نهرها یا سدها بروید و قایقی اجاره کنید؛ سپس، آن را به آب انداخته و از کایاک‌سواری لذت ببرید. لباس غواصی پوشیده و زیر آب را جستجو کنید. از ورزش‌های آبی نظیر جت اسکی، موج‌سواری پشت قایق یا جت‌ پک نیز هرگز غافل نشوید. یکی از بزرگترین پارک‌های آبی به نام آتلانتیس در شهر دبی قرار دارد که مکان خوبی برای تفریح خانوادگی است.

ماشین‌سواری در صحرا، بازدید از موزه، گشتن در آکواریوم تالارهای گمشده یا سوار شدن بر کشتی کروز نیز از محبوب‌ترین تفریحات دبی به شمار می‌رود. همچنین، تا دلتان بخواهد جشن‌، کنسرت، جشنواره و برنامه‌‌های موسیقایی و نمایشی در دبی برگزار می‌شود تا حوصله هیچ گردشگری از ماندن در کشور امارات سر نرود. 

تفریحات استانبول

تفریحات دبی و استانبول

اکثر تفریحاتی که در دسترس گردشگران قرار دارد، بر پایه تورهای مختلف و گشتن در خیابان‌های استانبول است. برای مثال، تورهای پیاده‌روی در کوچه پس کوچه‌های سنتی و کشف رازهای آن یکی از گزینه‌ها محسوب می‌شود. همچنین، ازآن‌جایی‌که زندگی شبانه در استانبول با قوت جریان دارد، تورهای پیاده‌روی در شب نیز محبوبیت بالایی پیدا کرده است. تور امتحان‌کردن غذا، تور بخش‌های قدیمی استانبول، تور خیابان تکسیم به برج گالاتا و دیگر برنامه‌های استانبول‌گردی از جالب‌ترین تفریحات استانبول محسوب می‌شود.

سوار شدن بر کشتی کروز در هر ساعت از شبانه‌روز و عبور از تنگه بسفر نیز جزو تفریحاتی است که آرامش و مناظر شگفت‌انگیز دریایی را توامان دارد. شاید اینطور به‌نظر نرسد، اما کروز سواری در شب نیز طعم خاص خود را دارد که می‌توانید در استانبول امتحان کنید. اگر سریال پایتخت را دیده باشید، حتما یادتان هست که بالن‌سواری هم جزو تفریحات ترکیه است. شما در استانبول هم می‌توانید تور بالن‌سواری را انتخاب کرده و از دیدن مناظر لذت ببرید.

برای خرید دبی بریم یا استانبول؟

دبی و استانبول از گذشته به مرکزی برای خرید تکی و عمده معروف بوده‌اند. همراه ما باشید تا چند مرکز خرید مهم در این دو شهر را به شما معرفی کنیم تا ببینید برای خرید در دبی یا استانبول باید به کجاها سر بزنید.

مراکز خرید دبی

ازآنجایی‌که تحریم هستیم، دبی در نزدیکی ما قرار دارد و همه‌جور کالایی در آن پیدا می‌شود، پس خرید‌کردن ایرانیان در سفر به دبی ضروری است.

دبی مال اولین مرکز خریدی است که به ذهن هر تورلیدری می‌رسد. این مجتمع در مرکز شهر قرار گرفته و لوکس‌ترین مغازه‌ها  را در خود جای داده‌ است. در رتبه دوم به Global Village می‌رسیم که تم‌پارک محسوب می‌شود، اما می‌توانید محصولات مختلفی از ۹۰ فرهنگ سرتاسر دنیا را در آن پیدا کنید.

مجتمع عظیم Mall of Emirates یکی دیگر از مراکز خرید دبی است که همه چیز در آن یافت می‌شود. حتی اسکی دبی روی کوه‌های برفی مصنوعی در این ساختمان قرار دارد. در ادامه هم می‌توانید از بازار قدیمی یعنی سوق مدینه جمیرا دیدن کنید و امتیاز رفتن به بازاری عربی را از دست ندهید. برای آن دسته از خانم‌های عاشق طلا، بازار پرسابقه طلای دبی با بیش از ۳۵۰ طلافروش نیز می‌تواند جذاب باشد.

مراکز خرید استانبول

مراکز خرید دبی و استانبول

مرکز خرید جواهیر استانبول و بازار بزرگ از جمله مکان‌هایی است که هر آنچه بخواهید دارند. پوشاک، وسایل صوتی و تصویری، فرش، گلیم و هر چیزی که از مجتمع‌های بزرگ تجاری انتظار دارید. مرکز خرید زورلو، بازار آراستا و مال استانبول از دیگر مراکز خرید بزرگ شهر به شمار می‌روند. منطقه کادیکوی نیز با آنکه جزو جاذبه‌های گردشگری محسوب می‌شود، اما مکان خوبی برای خرید کردن هم هست. بااین‌حال، خرید کردن در استانبول به همین محدود نمی‌شود.

اگر می‌خواهید به سبک و سیاق ترکیه‌ای‌های اصیل لباس بپوشید، Fey را پیشنهاد می‌کنیم. این فروشگاه صرفا به لباس، بلوز و کت‌های شیک استانبولی اختصاص دارد. کیف‌های دستی رنگارنگی را در Misela پیدا می‌کنید که به روش سنتی ترکی دوخته شده‌اند. برای خرید عطرهای ترکیبی به Atelier Rebul، جواهرات الهام‌بخش به Begum Khan، بشقاب‌ و لباس زنانه چاپی به Nackiye و سرامیک‌های دست‌ساز به Wohha سر بزنید. گاهی تک مغازه‌های کوچک در لابه‌لای شهر اجناس بهتری نسبت به مراکز خرید استانبول دارند.

غذاهای دبی بهتره یا استانبول؟

استانبول و دبی از شهرهای خاورمیانه محسوب می‌شوند و طبیعی است که غذاهایشان به مذاق ما ایرانی‌ها خوش می‌آید. به‌طور دقیق نمی‌توان گفت غذای دبی بهتره یا استانبول؛ بااین‌حال، منوهای بین‌المللی از سرتاسر جهان در هر دو شهر وجود دارند که می‌توانند امتحان کنید.

غذاهای دبی

بیشتر از آنکه در شهر بین‌المللی دبی، صرفا به دنبال غذاهای محلی اماراتی باشید، باید همه چیز را امتحان کنید. چون دبی همه چیز دارد! از غذاهای اروپایی و فست‌فودی گرفته تا بشقاب‌های پرکالری خاورمیانه‌ای و کاسه‌های پر از سبزیجات شرق آسیا.

بااین‌حال، هر شهری دارای فرهنگ غذایی خود است؛ هرچقدر هم که فرهنگ بین‌المللی داشته باشد. آشپزی اماراتی شباهت زیادی به کشورهای همسایه خود یعنی عربستان سعودی و عمان دارد. بادیه‌نشینان امارات در طول قرن‌ها، آشپزی اماراتی را شکل داده‌اند. خرما و غلات از مواد اصلی این آشپزی به شمار می‌رود.

پیشنهاد می‌کنیم زمانی که در دبی به سر می‌برید، حتما شاورما، فتوش و کبسه را امتحان کنید. ممکن است نام این غذاها را در کشورهای عربی دیگر هم شنیده باشید که جای تعجب ندارد. فرهنگ غذایی کشورهای عرب‌زبان ارتباط نزدیکی با هم دارد.

شاورما نوعی ساندویچ است که شامل گوشت، سبزیجات و مایونز می‌شود. درون سالاد فتوش نیز می‌توانید کاهو، گوجه، پیاز، نعنا، خیار، سیر، روغن زیتون و حتی نان را پیدا کنید. البته اگر مثل هر خاورمیانه‌ای با این دو مورد سیر نمی‌شوید، کبسه گزینه آخر است. مخلوطی خوشرنگ از برنج، گوشت و سبزیجات که نقش وعده اصلی را در بین غذاهای دبی بازی می‌کند.

غذاهای استانبول

غذاهای دبی و استانبول

مردم ترکیه آنقدر با ما ایرانی‌ها قرابت فرهنگی دارند که غذاهایشان به‌راحتی خود را در دل مردم ایران نیز جای داده‌اند. از ساندویچ‌های دونر کباب پرملات بگیرید تا باقلوایی که هوش از سر آدم می‌برد.

هرچند در استانبول می‌توانید انواع غذاهای ملل مختلف را پیدا کنید، ولی چشیدن طعم غذای محلی حس و حال دیگری دارد. همانطور که در خیابان‌های استانبول قدم می‌زنید، نگاهی به غذاهای خیابانی مانند کمپیر و ساندویچ کوفته بیندازید. کمپیر همان سیب‌زمینی پخته است که با انواع مواد و طعم‌دهنده‌ها پر می‌شود و در ایران نیز طرفدار کم ندارد. 

اگر از باقلوا که معرف حضور همه هست، خوشتان می‌آید؛ قطعا کنافه را نیز امتحان کنید. این شیرینی از رشته‌های نازک خمیر درست می‌شود که درونش را با سرشیر، خامه، پنیر یا مغز پر می‌کنند.

فهرست غذاهای جدیدی که در استانبول می‌بینید، آنقدر بلندبالا است که در این مقال نگنجد. برخی دیگر از غذاهای استانبول را که می‌توان اشاره کرد، کوزو تندیر درست‌شده از گوشت بره، ساندویچ تانتونی و مانتی با شباهتی انکارناپذیر به راویولی ایتالیایی هستند. 

رستوران های دبی بهتره یا استانبول؟

دبی از لحاظ تعداد رستوران‌های بیشتری، به‌خصوص رستوران ایرانی، دارد. با این‌حال، این دو شهر، یعنی استانبول یا دبی، در کیفیت غذا از همدیگر کم نمی‌آورند.

رستوران های دبی

آنقدر تعداد رستوران‌ها در برج‌ها، محله‌ها و خیابان‌های دبی زیاد است که قطعا برای انتخاب بهترین‌ها به مشکل می‌خورید. یکی از انتخاب‌های جذاب، رستوران طبقه ۴۳ اسکای لانژ (Level 43 Sky Lounge) است که در طبخ غذاهای ژاپنی مهارت بالایی دارد. منوی این رستوران شامل غذای ژاپنی و بین‌الملل می‌شود و گزینه‌های مخصوصی برای افراد وجترین، دارای رژیم و مسلمان دارد.

دنبال غذاهای ترکیبی که باشید، بعید است نام رستوران ارکیده به گوشتان نخورد. از استیک و مرغ گرفته تا میگو و خرچنگ در منوی این رستوران به چشم می‌خورد. اگر دلتان می‌خواهد غذای اروپایی خوب بخورید، رستوران اسیانو (Ossiano) از مشهورترین رستوران های دبی برای صرف غذاست.

رستوران‌های ایرانی هم در دبی کم نیستند. اگر می‌خواهید در قلب امارات، قرمه سبزی یا قیمه خوشمزه ایرانی بچشید، معروف‌ترین رستوران ایرانی دبی، شبستان، در انتظارتان است. از دیگر رستوران‌های ایرانی می‌توانیم به دانیال، انیگما و انار اشاره کنیم.

رستوران های استانبول

رستوران‌های دبی و استانبول

برای آنکه قدم اول را محکم برداریم، پیشنهاد می‌کنیم که سراغ Turk Faith Tutak برویم. این رستوران، روش‌های آشپزی ترکی را آنقدر هنرمندانه با تکنیک‌های مدرن ترکیب می‌کند که باید مواظب باشید انگشت‌هایتان را نخورید. صاحب رستوران در تهیه مواد اولیه دقت می‌کند تا بهترین کیفیت را از افراد محلی تهیه کرده و بتواند ریشه ترکی موجود در غذاهایش را حفظ کند.

تا به حال منوی ترکی-اسکاندیناویایی دیده‌اید؟ رستوران Mikla روی سقف هتل مرمره قرار دارد و منظره مسجد ایا صوفیه و قصر توپکاپی را به پیش دیدگانتان می‌آورد. رستوران Banyan با شعار «غذا برای روح» ماهرانه شیوه آشپزی شرقی را با غربی مخلوط می‌کند و منوی سالمی را ارائه می‌دهد.

دوست دارید با نمایی از تنگه بسفر در استانبول غذا میل کنید؟ رستوران ۱۶ Roof در بالای ساختمانی قدیمی قرار دارد و نه‌تنها غذا، بلکه دسرهای دلپذیری تهیه می‌کند. حتما موز کاراملی‌شده و تارت دارچینی با بستنی کاراملی‌اش را بچشید. Golhane Sark Sofrasi دیگر رستورانی است که منوی کاملی از غذاهای دریایی، خاورمیانه‌ای، ترکی و مدیترانه‌ای را طبخ می‌کند. اگر ایرانی‌پسند هستید، گزینه‌های خوبی ایرانی در بین رستوران های استانبول پیدا می‌شود. از جمله آن‌ها می‌توان به رستوران شمسه، ریحان و گلاب اشاره کرد.

سواحل دبی بهتر است یا استانبول؟

ساحل یکی از المان‌های دبی محسوب می‌شود؛ به همین خاطر، امکانات زیادی دارد و کاملا به آن‌ها رسیدگی می‌شود. استانبول نیز، به‌خصوص در بخش اروپایی خود، از ساحل‌های خوبی برخوردار است.

سواحل دبی

ساحل عمومی جمیرا با آب‌ زلال و شن‌های تمیز خود برای گذراندن اوقات فراغت خود در آرامش به همراه خانواده بسیار مناسب است. اگر حوصله‌تان سر رفت هم می‌توانید مهارت‌های ورزشی خود را با موج‌سواری به چالش بکشید.

ساحل کایت (Kite Beach) ورزشی‌ترین ساحل دبی به شمار می‌رود. آن‌هایی که خیلی دنبال آرامش نیستند و می‌خواهند هیجان خود را تخلیه کنند، حتما ساحل کایت را در سفر خود بگنجانند. انواع ورزش‌ها مانند کایاک‌سواری، موج‌سواری با کایت، والیبال ساحلی و ترامپولین در این ساحل انتظار شما را می‌کشد.

می‌خواهید کمی خصوصی‌تر از دریا و سواحل دبی لذت ببرید؟ پارک ساحلی الممزر در دیره دبی با امکان اجاره صندلی آفتابگیر و حتی کلبه خصوصی می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. مناطقی برای باربیکیو، چشمه آبگرم و زمین بازی از امکانات دیگر الممزر به شمار می‌رود. همچنین، این پارک ساحلی، دوشنبه و چهارشنبه‌ها دربست به بانوان اختصاصی دارد.

سواحل استانبول

سواحل دبی و استانبول

در استانبول سواحلی عمومی مانند ساحل Florya در بخش اروپایی شهر و ساحل Kilyos در کناره دریای سیاه قرار دارد. ازآنجایی‌که این دو ساحل عمومی هستند، امکانات اندکی برای بازدیدکنندگان دارند. شما برای آفتاب‌گرفتن و استراحتی پر از آرامش می‌توانید به رایگان وقتتان را در سواحل عمومی بگذرانید.

ساحل Burc در کناره دریای سیاه قرار گرفته و متعلق به دانشگاه بغازیچی است. امکانات زیادی از جمله کافه، رستوران و ورزش‌های آبی در ساحل وجود دارد و برنامه‌هایی از جمله والیبال ساحلی و مهمانی برگزار می‌شود. ساحل خصوصی دیگری به نام True Blue Beach در استانبول قرار دارد که به ساحل کوچک شنی و استخرش معروف است. کنسرت و برنامه‌های زنده زیادی در طول تابستان در این ساحل برگزار می‌شود. سواحل استانبول شاید به پای دبی نرسند، اما نصف روزی وقت‌گذرانی مناسب هستند.

هتل های دبی بهتره یا استانبول؟

در بخش هتل و اقامت، دبی به مراتب نسبت به استانبول وضع بهتری دارد. همچنین، قیمت هتل‌های دبی بالاتر است.

هتل های دبی

کلی برج و منطقه لوکس در دبی وجود دارد که از بین آن‌ها هتل One & Only Royal Mirage را به شما پیشنهاد می‌کنیم. وان اند اونلی از آن دسته هتل‌هایی است که به جزئیات توجه زیادی دارد و خدمه آن بدون هیچ‌گونه مزاحمتی به وظایف خود می‌رسند. این هتل قصر مانند روی شن‌های ساحل جمیرای امارات ساخته شده است.

اگر لاکچری‌باز هستید و می‌خواهید در هتلی اقامت داشته باشید که آهنگ اختصاصی خود را دارد، Atlantis The Royal گزینه خوبی است. این هتل حدود ۸۰۰ اتاق، سوئیت و پنت‌هاوس، ۱۷ رستوران و بار، منطقه وسیع ساحلی و ۹۰ استخر دارد و مهم‌تر آنکه بیانسه در مراسم افتتاحیه آن خوانندگی کرده! به‌طور کلی هتل های دبی سطح بالاتری نسبت به استانبول دارند و البته، برچسب قیمتی بیشتری هم می‌خورند.

درنهایت، به هتلی می‌رسیم که بیشترین همخوانی را با معماری عربی و محیط پیرامون خود دارد. هتل باب الشمس، در منطقه‌ای صحرایی قرار دارد و باغ‌های سرسبز آن محیطی دوستان و خانوادگی را به وجود آورده است. با توجه به ریشه عربی این هتل، گردشگران می‌توانند المان‌های سنتی را در بازطراحی مدرنشان بیابند و به فرهنگ عربی احساس نزدیکی بیشتری کنند.

هتل های استانبول

هتل های دبی و استانبول

انتخاب کنید به کدام هتل قصر مانند چهار فصل در استانبول می‌روید! چهارفصل یا Four Seasons از بهترین برندهای هتل در استانبول محسوب می‌شود که در محله سلطان احمد و بسفر قرار دارد. اگر هتل پنج ستاره دیگری می‌خواهید که مدرن‌تر باشد و امکاناتی در حد هتل‌های بین‌المللی ارائه دهد، انتخاب ما Raffles در استانبول است. ۱۸۱ اتاق و پنت‌هاوس در برج‌های بلند رفلز جای گرفته‌اند تا با بهترین ویو از شما پذیرایی کنند.

هتل کوچکی در نزدیکی برج گالاتا به نام هتل Ecole St Pierre قرار دارد که ۱۷ اتاق جمع‌وجور و زیبا در آن خودنمایی می‌کنند. این هتل را معمار ایتالیایی، گاسپاره فوساتی، ساخته و فرانسوی‌های کاتولیک آن را به مدرسه تبدیل کرده بودند. این مدرسه یکی از متفاوت‌ترین هتل های استانبول محسوب می‌شود.

استانبول پر از هتل‌های بزرگ شبیه به قصر یا برج‌های عظیم است. بااین‌حال، شاید اقامت در هتلی کوچک و شبیه به خانه واقعی را ترجیح بدهید. ملک Sumahan on the Water سال‌ها دست به دست در خانواده ندرت و مارک چرخیده و این دو معمار تصمیم گرفتند تا خانه موروثی را به هتلی دنج و زیبا تبدیل کنند.

تور دبی بهتره یا استانبول؟

رزرو تور برای دبی یا استانبول بستگی به انتظار شما از سفر دارد. اگر شیک و پیک سفر می‌کنید و می‌خواهید در هتل‌های مجهز اقامت داشته باشید، دبی مختص شماست. استانبول نیز برای سفری خاکی‌تر و دارای پیاده‌روی مناسب است. سعی می‌کنیم در ادامه مشخص کنیم که تور دبی بهتر است یا استانبول.

تور دبی

دبی یکی از شهرهایی است که با سرمایه‌گذاری عظیم دولتی و خارجی رونق گرفته و تبدیل به مرکز گردشگری خلیج فارس شده است. برج‌های بلند و مجتمع‌های عظیم تجاری، سواحل و مراکز تفریحی مجهز و دور دور ماشین‌های مدل بالا در خیابان‌های شهر نشان از اوج مدرنیته می‌دهد.

تور دبی از نظر تفریحی چیزی کم ندارد. هرگونه تفریح و سرگرمی که فکرش را بکنید در این شهر پیدا می‌شود. ساحل‌های دبی به لحاظ امکانات در صدر سواحل خلیج فارس قرار می‌گیرد. اسکی روی کوه‌های برفی مصنوعی، پارک‌های آبی مختلف، ورزش‌های متنوع آبی مانند غواصی و جت‌پک از جمله سرگرمی‌های محبوب دبی هستند.

اگر می‌خواهید در استراحتگاه‌های پیشرفته و بزرگ اقامت کنید و از زیست شبانه در لب ساحل لذت ببرید، دبی گزینه بهتری نسبت به استانبول است. همچنین، نمایشگاه‌های به‌روز از جدیدترین نوآوری‌های تکنولوژی و برنامه‌های سرگرمی گسترده در شهر برگزار می‌شود که علاقه‌مندان از سراسر دنیا را به امارات می‌کشاند.

تور استانبول

تور دبی یا استانبول

استانبول از شهرهای قدیمی به شمار می‌رود که سقوط و عروج امپراطوری‌های مختلفی را به خود دیده است. کاخ‌ها، مساجد و ساختمان‌هایی از دوران بیرانس، سلجوقی و عثمانی نشان می‌دهد که با شهری سنتی و زیبا طرف هستید.

بزرگترین شهر ترکیه گزینه جذابی برای کوله‌گردها (Backpacker) محسوب می‌شود؛ زیرا کوچه و خیابان‌های زیبایی در بافت قدیمی شهر وجود دارد. معماری اسلامی، ترکی و اروپایی باعث تنوع شهری گسترده در استانبول شده و از جذابیت‌های آن است.

آن‌هایی که می‌خواهند در خیابان‌ها قدم بزنند، بناهای تاریخی و شگفت‌انگیز را ببینند یا غذاهای سنتی ترکی را بچشند و از صنایع دستی آن خرید کنند، حتما استانبول را در برنامه سفر خود قرار دهند. تور استانبول بهترین گزینه برای شماست.

سفر به دبی ارزونتره یا استانبول؟

همه چیز به شیوه سفر و میزان شانس شما در پیداکردن پروازی با قیمت مناسب بستگی دارد. در نگاه کلی، سفر به دبی هزینه بیشتری برای شما خواهد داشت. بااین‌حال، جزئیات می‌تواند طوری تغییر کند که سفر به دبی یا استانبول هزینه متفاوتی داشته باشند.

هزینه سفر به دبی

امارات به لحاظ هزینه نسبت به ترکیه گران‌تر است بنابراین هزینه سفر به دبی برای شما بیشتر خواهد بود. با توجه به حضور شعبه اصلی برندهای بزرگ پوشاک، موبایل و لپ‌تاپ، لوازم خانگی و عطر و ادکلن تعجبی ندارد که گشتن در دبی گران دربیاید. تفرجگاه‌های شهر نیز با هزینه و کیفیت بالا ساخته شده‌اند و بلیت‌های گران‌قیمتی دارند. هتل‌های دبی گران‌تر هستند، اما امکان دارد سفر به دبی با پرواز برایتان ارزان بیفتد. اگر در سفر خود به دنبال ساختمان‌های شیک و مدرن، سرگرمی‌های هیجان‌انگیز و خرید آخرین محصولات برندهای مختلف هستید، دبی بهترین گزینه برای شماست.

هزینه سفر به استانبول

استانبول شهری سنتی با تاریخی طولانی است که فروشگاه‌ها و غذاخوری‌های سنتی زیادی در آن وجود دارد. همچنین، اکثر فعالیت‌های سرگرمی در استانبول شامل بازدید و پیاده‌روی می‌شود که هزینه چندانی ندارد. اقامت‌گاه‌های ارزان‌قیمت و دنج نیز در استانبول به‌وفور یافت می‌شود. اگر می‌خواهید هزینه کمتری برای سفر خود بپردازید و به شهری توریستی‌تر از دبی سفر کنید، استانبول پیشنهاد خوبی است. بنابراین هزینه سفر به استانبول کمتر خواهد بود.

جمع بندی مطالب

در مقاله بالا به مقایسه دو شهر دبی و استانبول از تمامی جنبه‌های پرداختیم. استانبول آب و هوای معتدل‌تری نسبت به دبی دارد ولی سواحل شهر اماراتی پرامکانات‌تر است. جاذبه‌های دیدنی دبی اکثرا جدید، مدرن و پیشرفته هستند، اما استانبول جاذبه‌های تاریخی گسترده‌های مانند قصرها و سرداب‌ها دارد. هتل‌ها، رستوران‌ها و سفر به دبی نیز گران‌تر از بزرگترین شهر استانبول درمی‌آید. 

سؤالات متداول

در کل زوج‌ها دبی برن یا استانبول؟

استانبول شهر محبوبی برای زوج‌های جوان است؛ اما دبی، با آنکه چیزی کم ندارد، چندان به این هدف شناخته نمی‌شود. زوج‌هایی که از تاریخ، فرهنگ و محله‌های پرجنب‌و‌جوش لذت می‌برند و می‌خواهند قدمت شهری تاریخی را با گوشت و پوست خود لمس کنند، استانبول را برای سفر برمی‌گزینند.
دبی هم برای عشق‌بازی زوجین جوان مناسب است. مناظر خیره‌کننده و استراحت‌گاه‌های سطح بالای این شهر، فرصت جذابی برای یک ریکاوری رمانتیک محسوب می‌شود.

برای سفر خانوادگی دبی بهتر است یا استانبول؟

فعالیت‌های کودک‌محور زیادی در هر دو شهر دبی و استانبول یافت می‌شود.
استراحتگاه‌ها، آسان‌خراش‌ها و تم‌پارک‌های سرگرم‌کننده مختلفی در دبی ساخته شده که برای تفریح کل خانواده مناسب است. بچه‌ها هم می‌توانند در پارک‌های آبی و فواره‌ها به آب‌بازی خود بپردازند.
موزه‌ها، آکواریوم‌ها و تم‌پارک‌های استانبول خیلی به درد خانواده‌های دارای فرزند می‌خورد. آن‌ها می‌توانند برای دورشدن از فضای شهری، روز خود را در تم‌پارک ویالند یا لگولند دیسکاوری سنتر استانبول بگذرانند.

امنیت دبی برای سفر بیشتره یا استانبول؟

امنیت دبی به مراتب بیشتر از استانبول است. در شهر دبی بابت دزدی از خانه، دزدی ماشین، خفت‌گیری، توهین‌شنیدن یا حمله فیزیکی، نگرانی بسیار کمتری نسبت به استانبول وجود دارد.

در کل دبی برای سفر بهتر است یا استانبول؟

به‌طور کلی هر دو شهر گزینه فوق‌العاده‌ای برای سفر هستند. به آن‌هایی که شیفته فرهنگ‌های متنوع تاریخی، پیاده‌روی در خیابان، دیدن کاخ‌های قدیمی و چشیدن طعم غذاهای سنتی هستند، استانبول را پیشنهاد می‌کنیم. هزینه سفر به این شهر نیز ارزان‌تر است.
اگر روحیه امروزی‌تری دارید و می‌خواهید پیشرفته‌ترین دست‌ساخته‌های انسان، بناهای عظیم و مدرن و نمایشگاه‌های فناوری را ببینید، دبی حتما گزینه مناسب‌تری به شمار می‌رود. هزینه تور و سفر به این شهر مدرن گران‌تر است.

۴.۳/۵ - (۲۹ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×